Blur

27 juni 2023 Ziggo Dome TICKETS NU VERKRIJGBAAR

Tickets

Dinsdag

27 juni 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Standing Arena €82,50
Ring 1, Seated Best Seats €88
Ring 1, Seated Regular €66
Wheelchair €66

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Blur

Sinds hun oprichting in 1989 is de naam Blur verworden tot een begrip in de Internationale muziekscene. De formatie rondom frontman Damon Albarn staat te boek als een van de vaandeldragers van de razend populaire Britpopgolf uit de jaren ’90, die ook bands als Oasis, Pulp en Suede voortbracht. Maar ook buiten de landsgrenzen van het Verenigd Koninkrijk kan men al decennialang niet om Blur heen. Met albumklassiekers als ‘Modern Life Is Rubbish’, ‘Parklife’ en ‘Blur’, en daarop hits als ‘Boys & Girls’, ‘Parklife’ en ‘Song 2’, is de naam Blur niet uit de muziekgeschiedenis weg te denken.

Na een decennium zonder liveshows verraste Blur in het najaar van 2022 met het nieuws dat ze in 2023 weer terug zouden keren op de planken voor een handjevol exclusieve shows. Hun eerste aangekondigde show in Wembley Stadium was binnen een mum van tijd uitverkocht, en de tweede datum die daaraan is toegevoegd is onderhand al hard op weg. Dat is ook niet verwonderlijk voor een band die in het verleden al furore maakte als een échte livesensatie, en die eerder bovendien al meermaals speelde voor uitverkochte weides in het Londense Hyde Park en als afsluiter van de iconische festivals Glastonbury en Coachella. Hun show in de Ziggo Dome op 27 juni is dus een unieke kans om deze legendarische band te zien tijdens een exclusieve liveshow, precies twintig jaar na hun laatste passage in Nederland.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of blurlive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €66,- (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik de Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van de Ziggo Dome gaan open om 18:30. Het programma van de avond is nog onbekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van de Ziggo Dome.