Danny Vera

Klokgebouw TICKETS

KOOP HIER JE TICKETS

zaterdag

30 november 2024

Tickets kopen Tickets Vanaf €55
Klokgebouw 50 Plan route

Ticket info

Regulier €55
MIVA-dek €55

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Danny Vera

Onder de naam Beggin’ For Trouble trad de Zeeuwse singer-songwriter vorig jaar op voor speciale ‘in the round’ shows die binnen een mum van tijd waren uitverkocht. In TivoliVredenburg in Utrecht, 013 in Tilburg en De Oosterpoort in Groningen trad hij op in het midden van de zaal, waarbij het publiek om hem en zijn band heen stond. Een bijzondere ervaring zo tussen het publiek in plaats van er voor, zowel voor artiest als fans. Dat is Vera goed bevallen, daarom keert hij onder de naam Beggin’ For More Trouble terug naar deze unieke vorm van optreden.

Op 30 november 2024 staat hij onder de naam Beggin’ For More Trouble in het karakteristieke Klokgebouw, de voormalige fabriek van Philips in Eindhoven.

 

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets kosten €55,- (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik het Klokgebouw het beste bereiken?

Het Klokgebouw is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier vind je meer informatie over hoe je de locatie kunt bereiken.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

Het programma van de avond is nog onbekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij het Klokgebouw?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij een automaat in het Klokgebouw