Danny Vera

7 september 2024 Ziggo Dome Tickets NU verkrijgbaar!

KOOP HIER JE TICKETS

Zaterdag

7 september 2024

Deuren: 18:30 uur Begin: 20:00 uur
Tickets kopen Tickets Vanaf €49,50
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

TICKETSOORTEN

Tickets vanaf €49,50
MIVA-dek €71,50

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Danny Vera

Op 7 september 2024 keert Danny Vera terug naar de Ziggo Dome voor een nieuwe speciale show. Dit keer neemt hij namelijk een 50-koppig gelegenheidsorkest mee: The Neon Orchestra, onder leiding van Britse dirigent Dominic Seldis, waar hij zowel nieuwe als oude muziek ten gehore zal brengen. Dominic Seldis heeft met alle grote symfonie-en kamerorkesten in het Verenigd Koninkrijk gespeeld en werkte in de opnamestudio’s van Londen voor films als Harry Potter, James Bond en The English Patient. In 2008 verhuisde Dominic naar Nederland om 1e solo-contrabassist te worden bij het Koninklijk Concertgebouworkest van Amsterdam.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of veraziggodome.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €49,50 (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik de Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van de Ziggo Dome gaan open om 18:30. Het programma van de avond is nog onbekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van de Ziggo Dome.