Danny Vera

13 oktober 2023 Ziggo Dome Tickets NU verkrijgbaar!

Koop hier je tickets

Vrijdag

13 oktober 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €40
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €55,-
Vriendentickets €49,50

Bij aankoop van 6 staanplaatsen, samen met je vrienden, krijg je €5,- korting. Let op: op = op!

Ring 1, Best Seats €71,50
Ring 1, Regular Seats €60,50
Ring 2, Best Seats €60,50
Ring 2, Regular Seats €49,50
Ring 2, Seated €44,-
MIVA-dek €55,-

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Danny Vera

Sinds Vera in 2003 debuteerde met zijn recht uit het hart gespeelde Americanamuziek heeft hij jarenlang zaal voor zaal en festival voor festival veroverd. In die bijna twintig jaar is hij uitgegroeid tot een van Nederlands grootste artiesten. In 2019 brak hij door bij het grote publiek met superhit Roller Coaster, dat meer dan een half jaar in de Nederlandse hitlijsten stond en de Top 2000 aanvoerde. Op eigen voorwaarden en zonder concessies heeft hij zijn eigen pad bewandeld en zijn eigen regels opgesteld. Daar hoort de nieuwe traditie van een jaarlijkse show in Ziggo Dome ook bij.

Enkele dagen voor zijn grootste optreden ooit in een uitverkochte Ziggo Dome kondigt Danny Vera alvast zijn terugkeer aan naar de grootste concertzaal van Nederland: namelijk op 13 oktober 2023!

De support van deze avond wordt verzorgd door niemand minder dan Christian Lopez, de West-Virginiaanse pionier van Alt. Folk Country Rock. Terwijl de populariteit van Americana groeit, weet Lopez als geen ander de juiste snaar te raken bij jonge luisteraars. Hij buigt Americana Music naar zijn wil met zijn krachtige stem en aanstekelijke beats. Deze unieke avond mag je niet missen! 

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of op www.veraziggodome.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €44,- (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van Ziggo Dome gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 20:00 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van Ziggo Dome.