Dean Lewis

23 juni 2023 AFAS Live SOLD OUT

Tickets

Vrijdag

23 juni 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Uitverkocht Tickets kopen
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €43,45
MIVA-dek €43,45

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Dean Lewis

Dean Loaney, beter bekend onder zijn artiestennaam Dean Lewis, wist in 2016 de hitlijsten te veroveren met de single ‘Waves’. De definitieve doorbraak voor de Australische singer-songwriter werd in 2018 een feit met het nummer ‘Be Alright’, gevolgd door de succesvolle single ‘Used To Love’ (2019) in samenwerking met Martin Garrix.

Afgelopen zomer bracht de zanger in samenwerking met de Noorse dj Kygo het nummer ‘Lost Without You’ uit, waarmee hij in een mum van tijd de twintig miljoen streams passeerde. Met zijn meest recente single ‘How Do I Say Goodbye’, een intiem nummer over de kankerdiagnose van zijn vader, heeft de zanger alle denkbare hitlijsten wederom verovert. Ook heeft het nummer veel bekendheid verkregen op TikTok, waar fans het nummer gebruiken om hun eigen verhalen te delen.

Ook stond hij eerder dit jaar in een uitverkochte Ronda te Utrecht en Paradiso in Amsterdam. In maart 2023 komt hij terug voor welgeteld twee uitverkochte shows in 013, met als kers op de taart zijn grootste show ooit in AFAS Live op 23 juni 2023.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of deanlewislive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €43,45 (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 19:30 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.