Dean Lewis

25 + 26 februari 2025 Ziggo Dome TICKETS KOPEN

Tickets

Dinsdag

25 februari 2025

Tickets kopen Tickets Vanaf €49,50
Woensdag

26 februari 2025

Uitverkocht Tickets kopen
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam Plan route

Ticket info

Tickets vanaf €49,50
MIVA-dek €55

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Dean Lewis

Dean Lewis wordt wereldwijd geroemd om zijn pakkende en gevoelige luisterliedjes, waarin zijn emotionele, wat rauwe stem goed tot zijn recht komt. Hij wordt gewaardeerd om de wijze waarop hij zich als man kwetsbaar opstelt en zijn gevoelens op een gezonde wijze durft te tonen. In zijn teksten, vaak over de liefde en relaties, durft hij open te zijn over zijn twijfels en emoties. Ze zijn goed verstaanbaar en nodigen daarmee uit tot massaal meezingen, wat er live vaak voor zorgt dat hij moeite moet doen om boven zijn eigen fans uit te komen.

De Australische singer-songwriter was voor het eerst in Nederland te zien in 2017, toen hij in Doornroosje optrad. De jaren daarna kwam hij vaak terug, telkens voor optredens in grotere zalen, met AFAS Live in 2023 als voorlopig hoogtepunt. Voor Lewis begon 2024 met het uitbrengen van de single Memories. De gloedvolle ballad is afkomstig van zijn nieuwe album, dat dit jaar wordt verwacht. Met dat album én zijn grootste hits van de afgelopen jaren komt hij op 25 én 26 februari 2025 naar Ziggo Dome voor zijn grootste Nederlandse show ooit.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €49,50 (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van Ziggo Dome gaan open om 18:30 uur. Het tijdschema van de avond is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van de Ziggo Dome.