Enter Shikari + Fever 333 + Blackout Problems

23 februari 2024 AFAS Live TICKETS ON SALE NOW

Tickets

Vrijdag

23 februari 2024

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €38,50
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €38,50
Kijkplatform €38,50

Te reserveren via 0900-1330
(Bedoeld voor bezoekers in een rolstoel. Een eventuele metgezel of begeleider dient ook in het bezit te zijn van een kijkplatformticket voor toegang tot het platform)..

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Enter Shikari + Fever333 +Blackout Problems

Met een indrukwekkend repertoire dat genres overschrijdt en grenzen verlegt, heeft Enter Shikari zich gevestigd als een van de meest invloedrijke bands van hun generatie. Van hun iconische debuutalbum Take To The Skies tot hun meest recente werk A Kiss For the Whole World (#1 album in de UK) hebben ze lof geoogst voor hun unieke geluid en maatschappelijk geëngageerde teksten.

Het concert in AFAS Live belooft een spektakel te worden, waarbij de band al hun hits en favoriete nummers zal spelen. Het publiek kan zich verwachten aan een adembenemende live-ervaring, ondersteund door innovatieve visuele elementen en de kenmerkende energie waar Enter Shikari om bekend staat.

“It’s time to step things up. These are our biggest ever headline shows, ever. We’ll be throwing everything at them. AND we’re bringing along our friends in Fever333 and Blackout Problems, too. A truly enthralling bill.”, aldus Rou Reynolds.

Door de jaren heen introduceerde de groep meer elektronische elementen, klommen ze wereldwijd hoger op de festivalaffiches en speelden ze in steeds grotere concertzalen. Zo staat Enter Shikari op 23 februari 2024 eindelijk in AFAS Live in Amsterdam voor hun grootste show in Nederland tot nu toe.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of entershikari.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €38,50 (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 19:30 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.