Father John Misty

4 maart 2023 AFAS Live Koop hier je tickets

Koop hier je tickets

Zaterdag

4 maart 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €44
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €44
MIVA-dek €44

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Father John Misty

Father John Misty, geboren als Joshua Tillman, droomde van jongs af aan al van een carrière als performer. Door zijn streng christelijke opvoeding en het daardoor geldende verbod op seculiere muziek in het huishouden, vertaalde hij deze droombaan in een ambitie om pastoor te worden gezien dit het dichtst in de buurt kwam van optreden. Pas op zeventienjarige leeftijd mocht Tillman voorzichtig naar commerciële muziek luisteren, mits dit “spirituele thema’s” omvatte. De ontdekking van albums als Slow Train Coming van Bob Dylan veranderde zijn leven compleet en vormden later de basis voor zijn huidige repertoire. In 2006 bracht Tillman zijn eerste solo album Minor Works uit onder het independent label Fargo Records. In datzelfde jaar bracht hij tevens de albums I Will Return en Long May You Run uit. Met de release van zijn vierde album Cancer and Delirium in 2007 markeerde de singer-songwriter definitief zijn succes door de indrukwekkende prestatie van het schrijven en uitbrengen van zo veel origineel materiaal in een tijdsbestek van amper twee jaar.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of fatherjohnmistylive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €44 (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30. Het programma start rond 19:30 uur. Rond 22.45 zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.