Fontaines D.C.

16 + 17 november 2024 AFAS Live TICKETS KOPEN

Tickets

zaterdag

16 november 2024

Uitverkocht Tickets kopen
zondag

17 november 2024

Tickets kopen Tickets Vanaf €49,50
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Tickets vanaf €49,50
MIVA-dek €49,50

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Fontaines D.C.

Fontaines D.C. is een Ierse post-punkband die in 2017 werd gevormd in Dublin. De band bestaat uit Grian Chatten (zang), Carlos O’Connell (gitaar), Conor Curley (gitaar), Conor Deegan III (bas) en Tom Coll (drums). Ze braken door met hun debuutalbum “Dogrel” in 2019, dat werd geprezen om zijn rauwe energie en poëtische teksten die het leven in Dublin reflecteren. Fontaines D.C. staat bekend om hun intense liveoptredens en hun kenmerkende mix van post-punk, indie rock en spoken word. Met hun opvallende geluid en onmiskenbare stijl hebben ze zich gevestigd als een van de meest opwindende bands in de hedendaagse muziekscene. De laatste keer dat de band in Nederland optrad was tijdens Best Kep Secret in 2022. 

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop voor €49,50 (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het tijdschema is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken.. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.