George Ezra

1 maart 2023 Ziggo Dome UITVERKOCHT

Koop hier je tickets

Woensdag

1 maart 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €40
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €49,50
Ring 1, Best Seats €49,50
Ring 1, Regular Seats €41,25
Ring 2, Best Seats €44,00
Ring 2, Regular Seats €38,50
Ring 2, Seated €33,50
George Ezra VIP-pakket €104,50

Dit arrangement is inclusief een Ring 1, seated best seat of Arena Floor-ticket voor de show.
Memoreer deze avond met een unieke VIP tour print, gesigneerd door George
Ook ontvang je een George Ezra VIP laminaat en lanyard

MIVA-dek €49,50

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

George Ezra

George Ezra Barnett, beter bekend onder zijn artiestennaam George Ezra, is sinds zijn definitieve doorbraak in 2014 met de single ‘Budapest’ niet meer weg te denken van de nationale en internationale hitlijsten. Het ongekende succes van de single herhaalde zich bij de release van debuutplaat Wanted on Voyage (2014), waarmee de singer-songwriter, toen slechts 20 jaar oud, menig Nederlandse top-10 lijsten bereikte. Vier jaar later verscheen opvolger Staying at Tamara’s. Het album was minstens net zo succesvol en resulteerde in superhits als ‘Shotgun’ en ‘Don’t Matter Now’.

Op 10 juni brengt de zanger zijn derde album genaamd Gold Rush Kid uit. Eerder deze maand gaf Ezra hier al een voorproefje van met eerste single ‘Anyone For You (Tiger Lily)’, waarmee hij een nog altijd stijgende positie in de internationale hitlijsten behaalde en de nummer 1-positie in de Airplay Charts. ‘Anyone For You (Tiger Lily)’ is daarmee al wekenlang het meest beluisterde liedje op de Nederlandse radio stations.

Daarnaast hebben we het geweldige nieuws dat niemand minder dan Passenger het voorprogramma van de show zal verzorgen! Haal nu snel je tickets!

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of op www.georgeezralive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €41,25 (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van Ziggo Dome gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 20:00 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van Ziggo Dome.