Madness

1 april 2023 AFAS Live Koop hier je tickets

Tickets

Zaterdag

1 april 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €53,90
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €53,90
MIVA-dek €53,90

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Madness

UPDATE! Wegens onvoorziene omstandigheden wordt het concert van Madness in AFAS Live, dat op zaterdag 9 juli 2022 zou plaatsvinden, verplaatst naar zaterdag 1 april 2023. Tickets voor deze show blijven geldig. Alle tickethouders ontvangen vandaag een mail met meer informatie van Eventim.

ALERT! Due to circumstances beyond our control, the concert of Madness at AFAS Live, Amsterdam has been postponed to Saturday 1 April 2023. 
All tickets remain valid. Ticket holders will receive an email from Eventim.

Madness is al jarenlang één van de meest succesvolle bands ter wereld. De Londense groep staat bekend om zijn unieke mix van reggae, pop, punk en uiteraard ska. Voeg een flinke dosis humor en hier en daar een maatschappelijk kritische noot aan toe en dan kom je uit op het repertoire van de band. De band werd opgericht in 1979 in Camden Town enbrak in zijn debuutjaar door met de plaat One Step Beyond, waarop de inmiddels klassieke nummers ‘Night Boat To Cairo’, ‘My Girl’ en ‘One Step Beyond’ stonden. In de daaropvolgende jaren scoorden de mannen de ene na de andere wereldhit. ‘Baggy Trousers’, ‘Embarassment’ en het iconische ‘Our House’ veranderden al snel in classics en worden vandaag de dag nog overal gedraaid. Het succes van de band was bleek niet simpelweg beginnersgeluk te zijn, want ook hun latere albums The Liberty Of Norton Folgate (2009), Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da (2012) en Can’t Touch Us Now (2016) worden goed ontvangen door de fans.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of madnesslive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €53,90 (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30. Het programma start rond 19:30 uur. Rond 22.45 zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.