Måneskin

27 februari 2023 Ziggo Dome Koop hier je tickets

Koop hier je tickets

Maandag

27 februari 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Uitverkocht Tickets kopen
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam Plan route

Ticket info

Golden Circle €82,50
Arena Floor €60,50
Ring 1, Best Seats €71,50
Ring 1, Regular Seats €55,00
Ring 2, Best Seats €55,00
Ring 2, Regular Seats €49,50
Ring 2, Seated €44,00
MIVA-dek €49,50

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Måneskin

Het is bijna zover! Nog 3 nachtjes slapen en dan is het tijd voor het langverwachte concert: Måneskin in de Ziggo Dome op 27 februari 2023!
We hebben wat belangrijke informatie voor jullie op een rijtje gezet, lees deze dus goed door:

Tijdschema
Deuren open: 18:30 uur
Aanvang Måneskin: 20:00 uur
Verwachte eindtijd: 21:30 uur
Let op: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

LET OP:
Het is niet toegestaan om je op het terrein van de Ziggo Dome te begeven voor 27 februari 09:00 uur – hier wordt op toegezien door politie en security en het terrein wordt afgezet.

In verband met de verwachte temperatuur is het onveilig om lang buiten te verblijven en heb je kans op onderkoeling – we raden je daarom af om lang buiten te zijn.

Er zijn geen faciliteiten (o.a. toiletten) aanwezig op het buitenterrein van de Ziggo Dome.

Zorg dat je je warm (meerdere lagen) en beschermd tegen eventuele regen aankleedt als je overdag in de wachtrij gaat staan.

Heb je zitplaatsen? Dan heb je een gegarandeerde vaste zitplaats en adviseren we je om pas rond 17.00 uur naar de Ziggo Dome te komen.

Verder wensen we iedereen heel veel plezier bij het concert! 🌙

Måneskin heeft sinds de start van hun muzikale loopbaan in 2016 twee albums uitgebracht. Een succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘X Factor’ in 2017 en de daaropvolgende release van het album Il ballo della vita, betekende een definitieve doorbraak bij het Italiaanse publiek. De overwinning van het Eurovisiesongfestival 2021 zette Måneskin wereldwijd op de kaart als de populairste rockband van het moment – een droom die uitkomt voor de Italiaanse rockers die ooit begonnen als straatmuzikanten in Rome.

Afgelopen september verkocht de band in slechts enkele seconden AFAS Live uit. Vanwege de gedifferentieerde coronamaatregelen in Europa was Måneskin genoodzaakt de Europese tour te verschuiven naar 2023, waarmee tevens de show in AFAS Live, die op 3 maart 2022 zou plaatsvinden, kwam te vervallen. Door de enorme vraag naar tickets, verschuift de show naar Ziggo Dome. Met deze nieuwe show, belooft de Italiaanse band dan ook grootster dan ooit terug te komen. Tickets voor AFAS Live worden automatisch geldig voor de nieuwe datum in Ziggo Dome.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of maneskinlive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Ik had een ticket voor AFAS Live, is deze ook geldig voor de Ziggo Dome?

Alle tickethouders met tickets voor AFAS Live krijgen van Eventim automatisch nieuwe tickets toegestuurd voor de show in de Ziggo Dome in 2023. Had je golden circle tickets in AFAS Live? Dan worden dit automatisch golden circle tickets voor de Ziggo Dome. Had je staanplaatsen voor AFAS Live? Dan worden dit automatisch staanplaatsen voor de Ziggo Dome.

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €38,50 (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van Ziggo Dome gaan open om XX. Het programma start rond XX uur. Rond XX uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van Ziggo Dome.