Noah Kahan

24 augustus 2024 Ziggo Dome TICKETS

Tickets

Zaterdag (Ziggo Dome)

24 augustus 2024

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €56,-
De Passage 100 1101 Plan route

Ticket info

Tickets vanaf € 56,00
MIVA-dek € 67,00

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist;
  • Noah Kahan werkt samen met The Busyhead Project, zodat een deel van de opbrengst per ticket naar organisaties gaat die geestelijke gezondheidszorg en toegang tot zorg bieden.

Noah Kahan

Noah Kahan
Noah Kahan is een getalenteerde singer-songwriter uit Vermont, Verenigde Staten. Hij begon op jonge leeftijd met het schrijven van muziek en ontwikkelde al snel een unieke stijl die zijn luisteraars raakt met zijn eerlijke teksten en emotionele stem, recht uit het hart.

In die prachtige songteksten en nummers met upbeat energie, hoor je zijn muzikale reis. Zijn reis van wie hij was en wie hij wordt.

Altijd met de nodige humor, de voor hem kenmerkende zelfspot.

Hits
Inmiddels is zijn muziek gecombineerd ruim twee biljoen keer gestreamd en bracht hij drie albums uit: ‘Busyhead’ in 2019, ‘I was / I am’ in 2021 en het meest recente ‘Stick Season’ in 2022, Waarin de reis van het kleine Vermont naar wereldwijde bekendheid goed te horen is.

Zijn laatste album werd meer dan een half miljoen verkocht, wat hem een platinum certificatie voor ‘Stick Season’ opbracht. Ook speelde hij onder andere live op televisie bij Jimmy Kimmel Live!, The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers, TODAY en de The Kelly Clarkson Show.

Na vijf jaar met veel optredens en steeds meer succes, zocht Noah Kahan naar een nog puurdere muziekstijl, geïnspireerd door zijn roots. Het meest recente ‘Stick Season’ is daarvan het resultaat, met daarop natuurlijk de viral track met dezelfde titel ‘Stick Season’. Dit album werd afgelopen juni opnieuw uitgebracht als ‘extended version’ met zeven nieuwe songs, waaronder de meest recente hitsingle ‘Dial Drunk’. Met dat laatste succes laat Noah Kahan opnieuw horen, de meest veelbelovende artiest van dit jaar te zijn!

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of noahkahanlive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €56,- (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik de Ziggo Dome het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van de Ziggo Dome gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 20:00 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij de Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van de Ziggo Dome.