Pete Philly & Perquisite

17 november 2023 AFAS Live TICKETS NOW ON SALE

Koop hier je tickets

Vrijdag

17 november 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €45,-
Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €45,-
Kijkplatform €45,-

Te reserveren via 0900-1330
(Bedoeld voor bezoekers in een rolstoel. Een eventuele metgezel of begeleider dient ook in het bezit te zijn van een kijkplatformticket voor toegang tot het platform).

  • Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Pete Philly & Perquisite

Bekijk hier het tijdschema: 

Deuren open:                              18:30 uur

Support – Koffie:                        20:00 uur

Aanvang show:                          21:00 uur

Verwachte eindtijd:                  22:45 uur

 

Jazzy hiphop, soulvolle vibes, broken beats; met het legendarische album Mindstate gaan songwriter/vocalist Pete Philly en componist/producer Perquisite in 2005 de wereld over. Letterlijk, want het album ligt in platenzaken van Amerika tot aan Japan. Het is een conceptalbum zoals niet eerder vertoond binnen de hiphop; elk nummer symboliseert een andere gemoedstoestand. Van ‘Relieved’ tot ‘Paranoid’ en haast alles wat ertussen zit; elke track kent een unieke sfeer door deze aanpak.    

Met hun dansbare beats, zwoele blazers en melodieuze raps en zanglijnen oogsten Pete Philly & Perquisite zowel nationaal als internationaal veel lof. Onder meer een Zilveren Harp en de Amsterdamprijs voor de Kunsten belanden in de prijzenkast. Ook op het podium floreren ze. Het duo doorkruist de wereld met hun band en speelt op grote festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Sziget in Hongarije, Exit in Servië, SXSW in de V.S. en het Cape Town International Jazz Festival in Zuid-Afrika. In 2009 besluit het duo na een samenwerking van zes jaar om los van elkaar verder te gaan, wat wordt gevierd met een laatste afscheidstour door Nederland.

Veertien jaar nadat Pete Philly & Perquisite uit elkaar gingen, en jaren beiden een succesvol solopad bewandeld hebben, zijn ze klaar voor een glorieuze terugkeer naar de bron. Precies op de plek waar de fans hen het liefst zagen: op het podium. Over hun live-reputatie valt niet te twisten, dus zet het in je agenda op vrijdag 17 november 2023: Pete Philly & Perquisite in de AFAS Live!

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of ppandp.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €45 (Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 20:00 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.