Scooter

5 april 2024 Ziggo Dome TICKETS NOW ON SALE

Koop hier je tickets

Vrijdag

5 april 2024

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Tickets kopen Tickets Vanaf €55,-
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam Plan route

Ticket info

Golden Circle €71,50
Standing Floor Arena €60,50
Ring 1, Best Seats €66,-
Ring 1, Regular Seats €55,-
Kijkplatform €60,50

Te reserveren via 0900-1330
(Bedoeld voor bezoekers in een rolstoel. Een eventuele metgezel of begeleider dient ook in het bezit te zijn van een kijkplatformticket voor toegang tot het platform)..

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Scooter

TIME TABLE

Deuren open: 18:30

Picco: 19:45

Scooter: 21:00

Verwachte eindtijd: 22:45

Let op: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

 

Thirty, Rough And Dirty!
Direct na een overdadige festivalzomer, waarin de band hun GOD SAVE THE RAVE show op alle openluchtpodia van Europa speelde, kondigt Scooter hun volgende grote arenatour aan: Thirty, Rough And Dirty! Ter gelegenheid van hun 30-jarig jubileum gaat Scooter in het voorjaar van 2024 met 13 spectaculaire liveshows door Europa touren, waar ze de grootste popzalen laten escaleren.

Trouw aan het motto “Rough and Dirty” zal de onstuitbare frontman H.P. Baxxter met zijn dansende vamps, hete vuurzuilen, pyro-alarmen, LED-magie en een salvo van Scooter-hits de boel opwarmen en samen met het publiek een onvergetelijk feest vieren. Al tijdens hun uitverkochte God Save The Rave – Europe Tour 2022 zette de legendarische Duitse techno act nieuwe standaarden met hun explosieve en energieke megashow. Voor Thirty, Rough And Dirty – 2024 kunnen fans zich verheugen op een nieuw niveau van techno-ervaring met een extravagante productie en spectaculaire podiumshow. Energie in overvloed!

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of op www.scooterlive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €55,- (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik Ziggo Dome het beste bereiken?

Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van Ziggo Dome gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 20:00 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van Ziggo Dome.