The Teskey Brothers

10 maart 2023 AFAS Live Tickets NU verkrijgbaar!

Tickets

Vrijdag

10 maart 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Uitverkocht Tickets kopen
Zaterdag

11 maart 2023

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Uitverkocht Tickets kopen
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Staanplaatsen €42,90
MIVA-dek €42,90

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

The Teskey Brothers

De Australische vierkoppige band dankt zijn naam aan de gebroeders Josh en Sam Teskey, die in 2008 de band oprichtten samen met Brendon Love en Liam Couch. The Teskey Brothers weten een unieke mix van blues, southern rock en soul te creëren, die op hun debuutplaat Half Mile Harvest (2018) leidde tot een hartverwarmende sound. Het album werd opgenomen in hun thuisstudio en werd onafhankelijk door de Australiërs uitgebracht.

De rijke invloeden van soullegendes zijn ook op het tweede album Run How Slow (2019) te herkennen. Het is dan ook geen verassing dat de schurende stem van vocalist Josh Teskey regelmatig wordt vergeleken met die van grootheid Otis Redding. Op de meest recente albums Live At The Forum (2020) en Live at Hamer Hall (2021), die beiden zijn uitgebracht gedurende de pandemie, wist de band wederom hun ongeëvenaarde talent te bewijzen.

LET OP: Staking streekvervoer maart 2023
Op vrijdag 10 maart 2023 wordt er landelijk gestaakt in het streekvervoer. Er wordt dan weer 50% tot 75% rituitval verwacht. Plan daarom je reis goed van te voren!

Er zullen géén stakingen op zaterdag 11 maart zijn.

Voor meer informatie, raadpleeg 9292.nl

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim) of teskeybrotherslive.nl. Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €42,90 (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het programma start rond 19:30 uur. Rond 23:00 uur zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.