TV Girl

23 Augustus 2024 AFAS Live TICKETS KOPEN

Tickets

Friday

23 Augustus, 2024

Tickets kopen Tickets Vanaf €55,-
Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam Plan route

Staanplaatsen €55,-
MIVA-dek €55,-

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

TV Girl

Aan de oppervlakte is TV Girl een zonnige throwback van Franse pop uit de jaren 60 en Zuid-Californische soul. Maar onder dat glanzende laagje zit een donker hart, kloppend met scherpe humor en cynische vervreemding, en de muziek is des te aanlokkelijker. TV Girl, bestaande uit Brad Petering, Jason Wyman en Wyatt Harmon, werd in 2010 opgericht door Petering als een uitlaatklep om de liefde voor Spector-esque meidengroeppop te mengen met een opkomende interesse in hiphop. Met glinsterende vocalen en gesamplede beats deed de titelloze debuut-EP van datzelfde jaar online meteen van zich spreken.

In 2014 bracht TV Girl hun eerste volledige album uit; het veelgeprezen French Exit. Het album blijft trouw aan de TV Girl-charme met een overvloed aan elektronische samplings, doorspekt met lichte en luchtige gitaren, ronkende orgels en etherische zang.

Op het laatste album van TV Girl, Grapes Upon the Vine uit 2023, verkent de band op een ietwat controversiële manier gospelmuziek en haar thema’s, terwijl Petering liefde, geloof en dood onderzoekt. In de afgelopen jaren heeft de band onverwacht virale bekendheid gevonden. Ondanks hun succes houdt de band vast aan een pure doe-het-zelf-aanpak. Er is geen label en geen manager. TV Girl maakt kunst en toert de wereld rond op hun eigen voorwaarden.

 

Support
George Clanton

De multidisciplinaire artiest George Clanton verzorgd het voorprogramma op 23 augustus. De muzikant uit Los Angeles maakt niet alleen schitterende elektronische pop, maar ook nostalgie. Naast het creëren van de juiste melodieën en texturen is George Clanton altijd op zoek naar een geluid dat een spirituele snaar raakt.

 

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €55,- (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het tijdschema is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.