Yade Lauren

3 september 2022 AFAS Live SOLD OUT

Tickets te koop vanaf vrijdag 11 maart - 10:00!

Zaterdag

3 september 2022

Deuren: 18:30 Begin: 20:00
Uitverkocht Tickets kopen
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Golden Ticket (Golden Circle + Goodie) €71,50
Staanplaatsen €44
Kijkplatform €44

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig).

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Yade Lauren

Iconische taferelen konden worden waargenomen, toen Yade Lauren in 2021 het podium van Paradiso betrad. Een uitzinnig gillend publiek verwelkomde haar voor haar eerste eigen live-shows ooit. Haar publiek herkent zich dan ook in de persoonlijke liedjes, waarin heftige onderwerpen als liefdesverdriet, traumatische ervaringen en eenzaamheid niet worden geschuwd. Haar muziek is te typeren als eerlijk en autobiografisch.

De relatie met haar vader en haar strubbelingen met mentale gezondheid legt ze sfeervol vast in een mix van soulvolle R&B en stevige hiphopdrums. Haar nummers kunnen door die mix zowel donker als opbeurend zijn. Zo groeide ze uit tot een steunpilaar voor velen die soortgelijke situaties meemaken. Haar fans zijn dan ook erg betrokken bij haar carrière als artiest en vice versa.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl of yadelaurenlive.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €44 (Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30. Het programma start rond 19:30 uur. Rond 22.45 zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.