Zoë Tauran

23 november 2024 AFAS Live TICKETS

Tickets

zaterdag

23 november 2024

Tickets kopen Tickets Vanaf €49,50
Johan Cruijff Boulevard 590 Plan route

Ticket info

Tickets vanaf €49,50
MIVA-dek €49,50

Te reserveren via 0900-1330
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

  • Alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten;
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.

Zoë Tauran

Met een passie voor muziek die diep geworteld is in haar ziel, begon Zoë Tauran haar muzikale reis op jonge leeftijd. Haar unieke stem en muzikale stijl maken haar tot een opvallende verschijning in de Nederlandse muziekscene.

Zoë’s muziek wordt gekenmerkt door haar vermogen om emoties over te brengen en verhalen te vertellen door middel van haar teksten en melodieën. Ze put inspiratie uit in haar muziek en weeft deze invloeden samen tot een betoverend geluid dat haar publiek raakt.

Met haar optredens weet Zoë Tauran haar luisteraars mee te nemen op een reis vol emotie en introspectie. Haar authentieke benadering van muziek en haar onmiskenbare talent hebben haar al een loyale fanbase opgeleverd en beloven nog veel meer succes in de toekomst.

 

FAQ

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner eventim.nl (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van officiële kaarten. Weet waar je koopt!

Hoeveel kost een kaartje voor dit concert?

Tickets zijn te koop voor €49,50 (alle getoonde prijzen zijn inclusief 10% servicekosten en exclusief transactie- en/of verzendkosten.).

Ik zit in een rolstoel, kan ik ook naar dit concert?

Voor elke show is een (beperkt) aantal rolstoeltickets te koop via Eventim. Deze zijn te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Let op: ook een begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig.

Hoe kan ik AFAS Live het beste bereiken?

AFAS Live is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventim's klantenservice via 0900-1353 (€0,60 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van AFAS Live gaan open om 18:30 uur. Het tijdschema is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen bij AFAS Live?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken.. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. We raden je aan om oordopjes mee te nemen, of te kopen bij de servicebalies van AFAS Live.