Zoë Tauran

THERAPIE TOUR 2024 Nederland + België

THERAPIE TOUR

Annabel, Rotterdam

1 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen
Doornroosje, Nijmegen

7 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen
Spot, Groningen

8 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen
Hedon, Zwolle

14 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen
013, Tilburg

22 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen
TivoliVredenburg, Utrecht

23 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen
Trix, Antwerpen

29 maart 2024

Deuren: 19:00 Begin: 21:00
Uitverkocht Tickets kopen

Zoë Tauran

Zoë Tauran, een zangeres die men vandaag de dag kent als één van de meestbelovende talenten in de Nederlandse muziekindustrie met een prachtige, soulful stem en poppy R&B-sound. Zoë is opgegroeid in een zeer muzikale familie met Moluks/Nederlandse roots. Op verjaardagen en feesten kwam de familie altijd bijeen en hier speelden haar ooms, die ook gezamenlijk in een band zaten, op verschillende instrumenten. Mede hierdoor kreeg Zoë muziek al van jongs af aan mee en dit heeft een sterke, positieve invloed gehad op de hedendaagse reizende ster. 

Sinds haar verschijning bij The Voice Kids en Hollands Got Talent (waar de girlband ‘TP4Y‘ uitrolde), was Zoë te horen op featurings van onder andere Bilal Wahib, Jonna Fraser en CHO. Desalniettemin heeft de zangeres wel altijd de ambitie gehad om zelf eigen singles uit te brengen die een verhaal vertellen. Jarenlang heeft Zoë hier hard aan gewerkt en in het voorjaar van 2022 werd dit de realiteit – haar eerste eigen single ‘Solo’, samen met Bilal Wahib, werd uitgebracht. Deze werd razendsnel populair en heeft inmiddels zelfs een platina status behaald met meer dan 22,5 miljoen streams.

In augustus ’22 was het tijd voor Zoë haar volgende single, ‘Gebruik Me’, featuring de top-artiest, Frenna. De sound werd vóór de release al goed ontvangen bij het publiek op TikTok. Hierdoor ging het viraal op het populaire social media-platform en dit was een voorbode voor nóg meer succes – de track behaalde meer dan 17 miljoen streams én een gouden status.

Vlak na de release van haar tweede single werd Zoë Tauran de MTV Push-artiest van september 2022. In 2023 laat de zangeres het er niet bij zitten – Zoë was namelijk genomineerd voor een Edison Pop Award, één van de meest prestigieuze muziekprijzen in Nederland, in de categorie ‘Nieuwkomer’. Bij het gerespecteerde radiostation 538 en de welbekende nieuwssite van het AD is Zoë ook niet onopgemerkt gebleven, beide platformen benoemen haar namelijk als één van de artiesten om in de gaten te houden voor 2023. Dit bleek meer dan terecht – Zoë haar debuutalbum Zoë Tauran kwam in mei uit en bereikte al snel een platina status. Het album vertelt verschillende verhalen waarin jonge vrouwen zich kunnen herkennen. Break ups en hoe men zich daarin kan verliezen is één van de terugkerende onderwerpen, zoals te horen is op de hit single ‘Therapie’. Op deze manier probeert Zoë verbondenheid te creëren met haar fans en hen te laten weten dat ze niet alleen zijn. Dat kwam mooi tot uiting tijdens haar uitverkochte show in Paradiso met live band, waar Zoë het publiek wist te betoveren en er met elk lied van begin tot eind werd meegezongen.

Het geluk kon Zoë Tauran niet op toen ze ook nog eens het voorprogramma van de mega succesvolle band Coldplay mocht verzorgen. Maar liefst vier dagen speelden Zoë en haar band in de Johan Cruijff ArenA voorafgaand aan de shows van Coldplay. Met een volle festivalzomer, ‘The Streamers’ en nu ook haar eigen ‘Therapie Tour’ in het vooruitzicht is de carrière van Zoë in volle bloei. Met haar herkenbare lyrics en een krachtige, soulvolle stem heeft Zoë Tauran alles in huis om dé stem van een jonge generatie zelfredzame vrouwen te worden.

Media

FAQ

Waar koop ik mijn tickets?

Tickets kopen kan via de websites van de zalen

Is er een minimum leeftijd?

Voor de meeste shows is er géén minimum leeftijd. Dit verschilt per podium. We adviseren om dit te controleren op de website van de betreffende zaal om het zeker te weten.

Hoeveel kost een ticket voor dit concert?

Tickets zijn te koop vanaf €25,- exclusief servicekosten van de zaal.

Ik zit in een rolstoel, kan ik naar dit concert?

In de meeste gevallen wel, maar neem contact op met de betreffende zaal om het te dubbelchecken.